Skip to content

Tulevia tapahtumia 2024

Seuraavat erityisryhmien kuljettajakoulutukset:

Ma 12.2- ke 14.2. klo 8-16 erityisryhmien kuljettajakoulutus 21 tuntia. 
Paikkana Puikkarintie 41, luentotila.

Ti 13.2 7 tunnin käytännön päivä erityisryhmien kuljettajakoulutukseen.
Paikkana Puikkarintie 41, luentotila.

Sitovat ilmoittautumiset: mika.wickstrand@tepi.fi / 040 968 1019

AMMATTIPÄTEVYYSKOULUTUKSIA

Kysy kurssia. 
Kuljettajan ensiapu 7 tuntia

Koulutuksen hinta 97€ + alv 24%. 
Kuopiossa

Tiedustelut 040 968 1019 tai mika.wickstrand@tepi.fi

 

Tepi Terveyspalveluiden ensiapupäivystäjät löydät esimerkiksi Kiuruveden Iskelmäviikoilta ja KMCRY:n moottoripyörämessuilta Kuopiosta. Tepi Terveyspalvelut pitää huolta Käsityö- ja hyvinvointimessujen väestä myös vuonna 2024

Tepi Terveyspalvelut Kuntayhtymä OSAO:n sopimustoimittajaksi ensiapukoulutusten osalta.

Ikäystävällinen yritys innovaatio tunnustustpalkinto

Tepi Terveyspalveluiden Matkahoivapalvelu innovaatio on saanut tunnustuspalkinnon Ikäystävällinen yritys kilpailussa. Kilpailun voitti kuopiolainen FysioSenior Oy. Onnittelut voittajalle! Kilpailun järjestäjänä toimi Tarjoomo-osuuskunta.

Ikaystavallinen yritys 2023

Tulevia tapahtumia 2024


Terveysarvojen mittaustapahtumia:
Kalenteria päivitetään… Seuraa ilmoittelua.

Keväällä 2024 tulossa myös muita terveysarvojen mittaustapahtumia. Seuraa ilmoittelua.

Tepi Terveyspalvelut koulutusyhteistyöhön Koulutus Juha Kankkunen nimisen yrityksen kanssa. 
Järjestämme yhdessä järjestyksenvalvojakoulutuksia niin, että Tepi Terveyspalvelut huolehtii alkusammutus- ja ensiapuosioista ja pitkän linjan poliisi ja turvallisuusalan kouluttaja Juha Kankkunen vastaa kurssien muista osioista. Yhteistyö sopii erittäin hyvin Tepin ennaltaehkäisevään ajattelutapaan ja Juhan tuoma laaja osaaminen turvallisuusalan asioista takaa laadukkaat kurssit. Kannattaa pysyä kuulolla. Ensimmäiset kurssit on jo suunniteltu ja julkistetaan piakkoin.
Tiedustelut kursseihin liittyen juha@juhakankkunen.fi
 

Tepi Terveyspalvelut Oy ja KalPa koulutusyhteistyöhön ensiapukoulutusten tiimoilta.
Ensimmäinen jääkiekkoon räätälöity koulutus pidettiin 17.10 ja osallistujat olivat hyvällä intensiteetillä mukana. Kalpa kouluttaa toimihenkilöitään, valmentajia, huoltajia jne. sen varalle, että peleissä, harjoituksissa, pelimatkoilla yms. sattuisi jotain vakavaa. Tiedustelut urheilun parissa työskentelevien koulutuksista – Mika 040 968 1019

Tepi Terveyspalveluissa tapahtunutta

Kiuruveden Iskelmäviikot 13.7-17.7.2022
Tepi Terveyspalvelut huolehti osaltaan tapahtuman turvallisuudesta. Tapahtuman aikana iskelmäkansa kävi tarkastuttamassa verensokeria, kolesterolia ja ajokuntoa. Tapahtuma sujui erittäin hyvin ja ensiavun rooliksi jäi haavojen hoito ja kovasta tanssimisesta tulleiden rasitus- ja vennähdysvammojen hoito. Myös lääkkeelistä konsultaatiota annettiin. Kokonaisuuutena huikea tapahtuma ja erittäin mukavia ihmisiä hyvällä mielellä liikenteessä.

Kevät on vierähtänyt varsin nopeasti ja tekemistä on ollut mukavasti. Tepi sCover suojien parissa on ollut monenlaista tekemistä ja Fuldan RETTmobil 2022 messuilla nähtiin meidän tuotteen Profile Vehiclesin osastolla. Ensiapukurssit ovat käynnistyneet myös koronan aiheuttaman hiljaisuuden jälkeen myös hyvin. Ensiapupäivystyksiä on myös tehty entiseen tapaan ja näiden osalta messutapahtumat pääsivät myös käyntiin ja ensimmäisenä olivatkin KMCry:n järjestämä Kuopion moottoripyöränäyttely. Terveysarvojen mittaustapahtumia on myös järjestetty. Tule tutustumaan, kun meidät huomaat tapahtumassa tai soita niin järjestetään tarpeitasi vastaava kurssi tai terveystapahtuma. Alla muutamia kuvia keväältä.

Tepi Terveyspalvelut Siun työterveys oy:n sopimustoimittajaksi

Siun työterveys kilpailutti yhteistyökumppaneilleen tarjottavien ensiapukurssien sopimustoimittajat. Tepi Terveyspalvelut tuli valituksi yhtenä toimijana mukaan tuottamaan ensiapukursseja Pohjois-Karjalan alueella.

Tepin toimijoiden artikkeli Savon Sanomissa 28.9.2021

Savon Sanomissa 11.9. kerrottiin Etelä-Savon liikkuvan terveyspalvelun hankkeesta (Reseptejä ja testejä ReissuEllusta). Tämänkaltaiset hankkeet ovat välttämättömiä ja hienoja avauksia uusille tavoille toimia. Hankkeet ja niihin myönnettävä taloudellinen raami mahdollistaa määräaikaisen palvelun tuottamisen. Vaikka hankkeilla on oma hintalappunsa, ne ovat yksi parhaita keinoja uusien terveyspalvelujen kehittämiseksi ja ennen kaikkea mainio tapa niiden tarpeellisuuden osoittamiseksi.

Helposti lähestyttävää, matalan kynnyksen liikkuvaa terveyspalvelua on saatavilla myös Pohjois-Savon alueella. Olemme tarjonneet palvelun mahdollisuutta myös kunnille, ensimmäisen kerran jo vuonna 2009. Kuntapuolen viesti oli silloin, että olemme kymmenen vuotta aikaamme edellä. 
Ensimmäisen terveysarvojen mittauspisteen toteutimme marraskuussa vuonna 2017 Tahkon Spassa. Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme aloittaneet, omien töidemme ohessa, omakustanteisesti ja konkreettisesti, toteuttamaan terveysarvojen mittauspalvelua mm. kyläkaupoissa ja yhteistyössä apteekkien kanssa, koska tarvetta ja kysyntää on jatkuvasti. Ihmiset elävät haja-asutusalueilla tulevista hyvinvointialueista ja ratkaisuista riippumatta. Liikkuville palveluille on tarvetta etenkin siellä mistä muut vievät palveluitaan pois tai julkinen liikenne ei toimi.
Liikkuva terveyspalvelu on otettu asiakkaiden puolelta vastaan hienosti ja palaute on ollut todella kannustavaa. Ihmiset ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Helposti ja nopeasti saatavat terveysarvojen mittaukset ja niistä saatava välitön palaute ovat keskeinen osa ennalta ehkäisevän terveydenhuollon onnistumista, unohtamatta ihmisten omaa osallistamista terveytensä ylläpitoon.

 Laajentamalla ennaltaehkäiseviä ja matalan kynnyksen terveyspalveluita voitaisiin alentaa myös julkisen terveydenhuollon kustannuksia merkittävästi. Esimerkiksi THL:n mukaan vuonna 2019 Kela maksoi sydän- ja verisuonisairauksien lääkkeistä korvauksia 102 miljoonaa euroa.

 Ennusteiden mukaan diabetekseen sairastuneiden määrä voi jopa kaksinkertaistua seuraavien 10–15 vuoden aikana. Suomen terveydenhuollon kokonaismenoista jopa 15 prosenttia on diabeteksen hoidonkustannuksia ja vähintään kaksi kolmannesta niistä koituu vältettävissä olevien komplikaatioiden hoidosta. (Viivi Friman 2018: Diabetes: Käypä hoito –suositus, 2016; Voutilainen, Fagerholm & Mutanen 2015).

Ennaltaehkäisevän terveyspalvelun tuottamisessa toimimme ketterästi, kuntataloutta rasittamatta.

Säännöllisellä matalan kynnyksen terveyspalvelun tuottamisella tuetaan maaseudulla asumista ja asumista omalla kotiseudulla. Haluamme mahdollistaa ihmisen arjen omassa asuinympäristössään mahdollisimman terveenä ja hyvinvoivana. Toiveenamme on päästä yhteistyöhön kuntien kanssa, koska tämä on konkreettinen toimintamalli, joka tuo merkittäviä säästöjä suoraan kuntaan ja kunnan asukkaille, sekä vähentää erilaisten sairauksien etenemisen tuomaa inhimillistä kärsimystä.

Ennaltaehkäisevän terveydenhuollon puolesta,

Tepi Terveyspalvelut
Pasi Mattinen
Mika Wickstrand
Pertti Ahonen

 

Auditoija vieraili Tepin järjestämällä kurssilla
SPR:n kumppanuusyritysten koulutusten laatua valvotaan ulkopuolisen auditoijan avulla (Kiwa Inspecta). Nyt oli meidän vuoro ja alla lyhyesti kommentteja kurssistamme ja kouluttajastamme.

”Kurssi oli selkeä, asiantunteva ja eteni sujuvasti. Tekniikka toimi hyvin ja Punainen Risti Ensiapu Oy:n materiaali oli otettu täysin käyttöön ja haltuun.”
”Kurssin sisältö esiteltiin ja toit hienosti esiin kurssin sisällön olevan SPR:n koulutuspohjan vaatimusten mukainen ja toteutetaan sen mukaisesti.”

”Oman kokemuksesi kautta tuomat esimerkit olivat hyviä ja ammattimaisia.”

”Toiminnalliset harjoitukset oli suunniteltu kurssin loppuosaan, vallitsevan koronan takia otettu hyvin huomioon omana osiona.”

”Havaitsin myös, että harjoitusmateriaalia oli monipuolisesti, mm. Epipen kynä mikä ei ole vakiintunut harj.väline kursseilla, vaikkakin tilattavissa oleva tuote harjoittelua varten.”

”Osallistit myös kurssilaista säännöllisesti kysymyksillä ja keskustelulla.”

”Kurssin ilmapiiri oli vapautunut sekä kannustava toimimaan ensiapua vaativissa tilanteissa.”

”Kiitos myös tarjoiluista, tämäkin asia oli huomioitu ja loi hyvää mielikuvaa yrityksenne tarjoamasta palvelusta ja koulutuksista.”

Tilaa meidät tapahtumaasi

Mihin haluaisit meidät pitämään terveysmittauspäivää, päivystämään tapahtumaasi tai vaikkapa kouluttamaan teitä ensiavun tai alkusammutuksen teemoissa?

Ehdota rohkeasti tai tilaa meidät tapahtumaasi. 040 9681019 / Mika

Tepi lahjoitti KMCRY:lle ensiapulaukun

EA laukun luovuttajat

Tepi-Terveyspalvelut Oy  lahjoitti  KMC:lle  ensiapulaukun

Entisen sisältö olikin jo ajastaan jäljessä. Sen kuultuaan Tepi-Terveyspalvelut päätti korjata epäkohdan. Laukku luovutettiin ja kiitollisena vastaanotettiin KMC:n kerhotallilla 4. lokakuuta.

Tepi-Terveyspalvelut Oy lahjoitti lokakuun alussa Kuopion moottoripyöräclubille uuden ensiapulaukun. Kuvassa Tepin terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Mika Wickstrand ojentaa ea-laukkua kerhon puheenjohtajalle Pentti Koistiselle. Palvelujohtaja Pasi Mattinen on mukana lahjoitusta antamassa.

Tepi- Terveyspalvelut tekee yhteistyötä Kuopion Mootoripyöräclubin (KMC) kanssa Kuopion MP-näyttelyssä. Kun Tepillä kuultiin, että kerhon tapahtumissa mukana kulkeva ensiapulaukku kaipasi päivitystä, Tepi-Terveyspalvelut Oy päätti lahjoittaa tänä vuonna 40-vuotissynttäreitään juhlivalle KMC: lle ensiapulaukun. Näppärän kokoinen ja kosteutta kestävä laukku sopii mainiosti kerhon tarpeisiin. Isot kiitokset synttärilahjasta Tepi-Terveyspalveluille!

Tietoa lahjoittajasta: Tepi-Terveyspalvelut on konkreettinen toimija ennaltaehkäisevän terveydenhuollon parissa. Tuotamme terveysmittauspalvelua, kursseja ja luentoja, jotta ihmisillä olisi tietoa omasta terveydestään ja myös kykyä auttaa muita. Tepin henkilöstö koostuu ainoastaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä: sairaanhoitajista, lähihoitajista sekä lääkintävahtimestareista, joilla kaikilla on pitkä kokemus akuuttihoidosta ja monista muista terveydenhuollon osa-alueista.