Skip to content

Katso vuoden 2021 kurssit täältä 

Tepi Terveyspalvelut tarjoaa ensiapukoulutusta yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Koulutustemme avulla saat todistuksen tai SPR:n ensiapukortin, jonka tarvitset esimerkiksi ammattilupaasi tai työtäsi varten. Tarvittaessa muotoilemme kurssin sisällön vastaamaan teidän työpaikkanne tarpeita. Kurssimme pohjautuu SPR:n koulutusjärjestelmään.

ETK-kouluttajamme omaavat vahvan kokemuksen sekä ensi- ja akuuttihoitotyöstä. Oman kouluttajamme esittely.

Tiesithän, että yrityksenne on mahdollista saada KELA korvausta työpaikkanne ensiapukoulutuksista. Lisätietoja KELA:n palvelusta.

Valikoimassamme on seuraavat kurssit:

Peruselvytyskoulutus
Hätäensiapukoulutus 4 tuntia
Hätäensiapukoulutus 8 tuntia
Ensiapukoulutus 16 tuntia
Ensiapukoulutus 16 / 2

Toimimme koko Suomen alueella.

Soita 040 968 1019

Huomioithan, että tulet täysin terveenä kursseille. Jos et koe itseäsi terveeksi, tai sinulla on mitään hengitystieinfektion oiretta, et voi osallistua kurssille. Tepi Terveyspalvelut haluaa olla vastuullinen kouluttaja. Tunnethan myös oman vastuusi. Ilmoitathan sairastumisestasi / poissaolostasi heti kun mahdollista.

Peruutusehdot: Kurssin peruminen ennen viimeistä ilmoittaumispäivää on maksuton. Mikäli kurssi perutaan tämän jälkeen veloitamme 50% kurssin hinnasta. Perumatta jääneet ilmoittautumiset veloitamme täysimääräisinä kurssin tilaajalta. Tepi Terveyspalvelut Oy pidättää oikeuden peruuttaa kurssi, mikäli kurssin osallistujamäärä ei täyty tai kouluttaja sairastuu. Näissä tapauksissa pyrimme ensisijaisesti tarjoamaan vaihtoehtoisen kurssiajankohdan.
Kurssille osallistuttua voimme mahdollisesti käyttää yrityksenne / yhteisönne nimeä referenssinä.

Maksuehto: 14pv netto