Skip to content

Pasi Mattinen - Palvelujohtaja

Yrittäminen ja tämän myötä uusien entistä ketterämpien polkujen avaaminen ihmisille terveyspalvelujen sektorilla on minulle mielekästä. Kuntatalouden säästöissä, matalankynnyksen terveyspalvelujen kehityksessä haluan kantaa oman korteni kekoon.

Koulutustaustani pohjautuu kaupalliseen sekä terveydenhuollon koulutukseen. Työelämässä olen saanut olla mukana niin yksityisellä kuin kuntasektorilla. Tulosjohtaminen on myös tuttua. Ensihoitajana olen työskennellyt lähes kaksi vuosikymmentä. Avarakatseisuuteen olen saanut hyvää oppia työskennellessäni yli kolme vuotta YK-tehtävissä. Tutun boksin ulkopuolelta katsominen auttaa usein löytämään tasapainon ja oikean mittasuhteen olemassa oleville ja uusille asioille.

Yrityksessämme toimiessani sekä työympäristössäni sairaanhoitopiirissä terveyspalvelujen ratkaisut ovat vaikuttava osa potilaan ja asiakaan hyvinvointia.
Onkin hyvä muistuttaa aika ajoin itseään ja myös muita terveysalalla työskenteleviä potilaan ja asiakkaan pitämisestä terveyspalvelujen ratkaisujen keskiössä, aina.

Toivottavasti saamme Tepi Terveyspalvelujen liikkuvana palveluntuottajana jatkossakin olla mukana tuottamassa alueella matalankynnyksen terveyspalveluita ja luoda uusia ketteriä ratkaisuja asiakkaille sekä potilaille.

Ota terveys tavaksi, kiitos    Pasi

pasi.mattinen@tepi.fi
0400 468 198
tepi.fi
tepi-scover.fi